Heikki Ravaska

Osakas, OTM

Heikki Ravaska

 

Lapin yliopisto

 

Puh. 020 7622 443

Fax. 020 7622 543

heikki.ravaska@suomenjuristit.fi

Aleksanterinkatu 48

00100 Helsinki


Osaaminen

Heikki on toimistomme osakas. Heikin kiinnostus rakentamista ja yhtiöoikeutta kohtaan on muovannut hänestä ammattilaisen erityisesti rakennusurakka-asioissa sekä asunto- ja kiinteistökauppariitojen hoitamisessa. Hän on avustanut kymmenissä asunto- ja kiinteistökauppariidoissa sekä ostaja- että myyjäpuolia. Heikillä on pitkäaikaisia asiakassuhteita niin rakennusliikkeiden, kuin muidenkin yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa.

Asunto- ja kiinteistökauppariitojen lisäksi Heikin eritysosaamiseen kuuluu liikejuridiikka, ja hän vastaakin myös SJ OmaJuristi -palvelustamme. Hänellä on pitkä kokemus yritysten avustamisesta sekä edustamisesta erilaisissa riita-asioissa, kuten myös talousrikosasioissa. Lisäksi hän on ansiokkaasti edustanut myös yksityishenkilöitä työoikeuteen, kuluttajaoikeuteen ja vahingonkorvausoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Vahvuudet

Heikillä on taito omaksua kaikki toimeksiantoon liittyvät seikat, sekä kyky toimia näiden pohjalta asiakkaan parhaan edun saavuttamiseksi. Hänellä on myös kyky hahmottaa oikeudelliset asiat selkeänä osana asiakkaan liiketoimintaa. Hänen laaja osaamisensa juridiikassa yhdistettynä aitoon palvelutahtoon takaa asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Heikin toinen äidinkieli on englanti, mikä mahdollistaa toimeksiantojen kokonaisvaltaisen hoitamisen myös englannin kielellä. Hänellä on hyvät neuvottelutaidot sekä erinomainen läsnäolo ja esiintyminen oikeudessa.

Kun tarvitset apua lakiasioissa,

ota yhteyttä soittamalla tai

täyttämällä yhteydenottolomake.

 

Meiltä saat apua – varmasti!

 

Ota yhteyttä