Meillä on asennetta.

Siitä tykätään ja siksi meitä käytetään.

Tutustu referensseihimme ja lue mitä

asiakkaamme meistä sanovat.

Liity joukkoon!

Juha Tanskanen

Toimitusjohtaja – Superpark Oy

SuperPark Oy on sisäaktiviteettipuistoihin erikoistunut toimija, joka laajentaa toimintaansa kansainvälisille markkinoille.

”Yhteistyömme Suomen Juristit Oy:n kanssa on ollut pitkäjänteistä ja perustunut Suomen Juristien Oma Juristi -palveluun. Käyttämiämme palveluja ovat olleet mm. liikejuridiikan, sopimusoikeuden, kilpailuoikeuden ja vahingonkorvauksen piiriin kuuluvat neuvottelut ja konsultointi. Suomen Juristit on kansainvälisen osaamisensa myötä avustanut meitä yritystoiminnan laajentamisessa mm. Ruotsiin ja Viroon.”

Suosittelemme lämpimästi Suomen Juristeja, heidän kanssa on helppo asioida ja toimeksiannot hoidetaan ammattitaitoisesti myös englanniksi.

Mikko Sipilä

Toimitusjohtaja – rätinki yhtiöt oy

Rätinki on pieniin ja keskisuuriin yrityksiin erikoistunut tilitoimisto Pohjois-Suomessa.

”Suomen Juristit on ollut tärkeä neuvonantaja ja tukipilari meidän yritystoiminnassa. Toimeksiantoja ovat olleet esimerkiksi sopimusoikeudellinen konsultointi ja erilaiset neuvottelut. Yhteistyö on ollut saumatonta ja toimeksiannot ovat suoritettu lujalla ammattitaidolla. Suosittelen lämpimästi.”

Harri Tiittanen

Managing director – Power deriva oy

Power Deriva on salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö.

”Olemme Suomen Juristien SJ Omajuristi -palvelun pitkäaikainen tyytyväinen asiakas. SJ Omajuristi -palvelu on tuonut varmuutta jokapäiväiseen tekemiseen, sillä sijoituspalveluyhtiöihin kohdistuvien viranomaismääräysten noudattaminen ja seuraaminen on oleellinen ja tärkeä osa yrityksen toiminnassa. SJ Omajuristi -palvelu on ollut paras mahdollinen ratkaisu meille, kiitos siitä!”

Tomi Laaksola

Liiketoimintajohtaja – Jobio Group Oy

”Jobio Group Oy on yrityksen alusta alkaen ollut Suomen Juristien Oma juristi -palvelun tyytyväinen asiakas. Suomen Juristit ovat ansiokkaasti hoitaneet monia sopimusoikeuden, työoikeuden sekä liikejuridiikan piiriin kuuluvia toimeksiantoja ja oikeudenkäyntejä. Erityiskiitokset hyvistä neuvotteluista ja neuvoista, sekä asiantuntijuudesta!”